U wilt zich verzekeren

.cls-1 { fill: #fff; }

Als iets goed is, wilt u dat zo houden. Of het nu over uw vermogen of over uzelf gaat: u wilt alles zo goed mogelijk beschermen tegen onvoorziene omstandigheden.

Een nieuwe verzekering afsluiten, is één. Maar weet u wel zeker dat uw bestaande verzekeringen de beste oplossing zijn voor uw situatie? Bent u er zeker van dat pakweg uw hospitalisatieverzekering specifiek voor u de beste oplossing op de markt is? Dekt ze bijvoorbeeld de ambulante kosten?

Wij maken de kleine lettertjes transparant

Geen idee? Dat komt omdat deze producten vaak complex zijn. En er massa’s bijlages zijn met kleine lettertjes. Net die complexiteit willen wij voor u doorbreken. Net die kleine lettertjes willen wij voor u transparant maken.

In tegenstelling tot verzekeraars vertrekken wij niet vanuit het product. Wij vertrekken vanuit uw concrete behoefte. Wat heeft u precies nodig? Waartegen wilt u zich precies indekken?

Samen verzekeren in 2 stappen

  • 1 Verkennend gesprek
  • 2 Uw taal
Verkennend gesprek
Stap 1 : Verkennend gesprek

Tijdens een eerste gesprek brengen wij uw concrete behoeftes zo goed mogelijk in kaart. Bent u op zoek naar een verzekering voor uw nieuwe auto? Of wilt u zeker zijn dat uw woningverzekering er echt zal staan als er eens iets misloopt?

Complexe producten uitgelegd in mensentaal
Stap 2 : Complexe producten uitgelegd in mensentaal

Op basis van dat gesprek pluizen we echt alle mogelijke verzekeringsoplossingen voor u uit. Als onafhankelijk kantoor hebben wij die luxe: wij zijn niet gebonden aan bepaalde producten of merken. Zo bent u er zeker van dat de oplossingen die wij u voorstellen écht op uw maat zijn.

Die voorstellen stellen wij aan u voor in mensentaal. Zodat u helemaal mee bent. En u een weloverwogen keuze kunt maken. Samen selecteren we dan die ene oplossing waar u zich het beste voelt.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

CONTACTEER ONS

Waarmee kunnen we u helpen?

Bij ons draait alles rond u. Omdat wij onafhankelijk te werk gaan, kunnen wij echt vanuit uw behoefte werken. Neem daarom gerust contact met ons op en laat ons weten waarmee wij u verder kunnen helpen.

Sparen

Sparen hoeft niet hetzelfde te betekenen als besparen. Wij zorgen ervoor dat u kapitaal opbouwt zonder dat u dat voelt.

Lees meer

Beleggen

Er is een overaanbod aan beleggingsproducten. Geen nood! Wij zoeken naar een oplossing op maat voor u.

Lees meer

Lenen

U wilt natuurlijk zeker zijn dat u voor uw lening de beste keuze maakt. Want bij grote sommen geld, telt elk cijfertje achter de komma.

Lees meer