U wilt sparen

Een eerste woning of een tweede eigendom op het oog? Misschien wilt u een appeltje voor de dorst – gewoon om gerust te zijn dat u ook later comfortabel kan leven. Of wilt u uw kinderen of kleinkinderen een financiële voorsprong geven in het leven. Droomt u hardop van die mooie luxewagen.

Het hoeft niet bij dromen te blijven. Systematisch sparen is de beste garantie om een eigen kapitaal op te bouwen. Maar het ideale scenario is natuurlijk dat u spaart zonder dat u zich daarvoor financieel pijn hoeft te doen. Zonder het gevoel dat u elke cent twee keer moet omdraaien.

Sparen hoeft niet hetzelfde te betekenen als besparen. Wij zorgen ervoor dat u kapitaal opbouwt zonder dat u dat voelt.

Samen sparen in 4 stappen

  • 1 Verkennend gesprek
  • 2 Overzicht spaarformules
  • 3 Uw taal
  • 4 Opvolging
Verkennend gesprek
Stap 1 : Verkennend gesprek

Hoe we dat doen? Alles begint met een eerste verkennend gesprek. Daarin bakenen we samen uw doel(en) af. Wat wil u bereiken? Spaart u voor iets specifiek? Over welke termijn hebben we het? Wilt u risico’s nemen of voelt u zich daar helemaal niet goed bij? We laten u ook onze eigen Geld en Geluk-enquête invullen.

Overzicht spaarformules
Stap 2 : Overzicht spaarformules

Op het einde van dat gesprek hebben we een perfect zicht op uw financiële situatie en uw einddoel. Dan doen wij waar we goed in zijn: u een overzicht geven van de verschillende spaarformules. Niet alle bestaande formules, maar enkel die echt interessant zijn voor u.

Wij werken volledig onafhankelijk, dus we zijn niet gebonden aan bepaalde producten of (groot)banken. Zo kunnen wij in het hele gamma op zoek naar de meest voordelige producten.

Wij spreken uw taal
Stap 3 : Wij spreken uw taal

Deze formules stellen we aan u voor in mensentaal. Zonder gegoochel met complexe termen, maar transparant en duidelijk. Uiteraard zullen we het hebben over TAK21 of TAK23. Maar in plaats van te praten over specifieke producten, kijken we liever naar de juiste oplossing voor u.

Samen met u hakken we de knoop door. En dan starten wij uw spaarabonnement op. De eerste stap naar uw spaardoel is gezet.

Een goed zicht op uw centen
Stap 4 : Een goed zicht op uw centen

Om ook zeker te zijn dat de volgende stappen de juiste richting uitgaan, volgen wij u proactief op. Hoe vaak dat gebeurt, hangt af van de complexiteit van de door u gekozen oplossing. Zo garanderen wij u constant een goed overzicht. En kunnen we tijdig bijsturen als dat nodig mocht blijken.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

CONTACTEER ONS

Waarmee kunnen we u helpen?

Bij ons draait alles rond u. Omdat wij onafhankelijk te werk gaan, kunnen wij echt vanuit uw behoefte werken. Neem daarom gerust contact met ons op en laat ons weten waarmee wij u verder kunnen helpen.

Beleggen

Er is een overaanbod aan beleggingsproducten. Geen nood! Wij zoeken naar een oplossing op maat voor u.

Lees meer
.cls-1 { fill: #fff; }

Verzekeren

U wilt alles zo goed mogelijk beschermen. Maar weet u wel zeker dat uw bestaande verzekeringen de beste oplossing zijn voor uw situatie?

Lees meer

Lenen

U wilt natuurlijk zeker zijn dat u voor uw lening de beste keuze maakt. Want bij grote sommen geld, telt elk cijfertje achter de komma.

Lees meer