Onze belofte aan u

… en uw gezin

Bij ons draait alles rond u. De grootbanken en andere financiële instellingen zeggen dat misschien ook, maar wij menen het echt. Omdat wij onafhankelijk werken, kunnen wij écht vanuit uw behoefte werken.

Wij vertrekken niet vanuit het product. Dat is een luxe die andere instellingen niet hebben. Net als ons beginnen zij met een behoefteanalyse. Maar aan het einde van de rit stellen ze sowieso hun vijf standaardproducten voor.

De beste oplossing op uw maat

Bij ons draait alles rond u. De grootbanken en andere financiële instellingen zeggen dat misschien ook, maar wij menen het echt. Omdat wij onafhankelijk werken, kunnen wij écht vanuit uw behoefte werken.

Onze kracht is dat wij kiezen uit het aanbod van de hele markt. En dat zowel voor spaarformules, beleggingsoplossingen, verzekeringen en hypothecaire kredieten. Maak u geen zorgen over keuzestress: wij maken voor u de juiste selectie. Zo bent u zeker van het beste product voor uw specifieke situatie.

Bij ons staat een menselijke aanpak centraal. Omdat u en uw centen dat verdienen. Bij ons geen online vragenformuliertjes om te bepalen welk fonds bij u past. Bij ons geen digitaal portaal waar u aan uw lot wordt overgelaten om de juiste spaarformule te kiezen.

Maar wel een kopje koffie, een goed gesprek en een stevige handdruk als we tot de oplossing zijn gekomen die bij u past.

Menselijke aanpak en mensentaal

En bij een menselijke aanpak hoort ook mensentaal. Een echte specialist is zo goed thuis in zijn materie dat hij het begrijpelijk kan uitleggen. Daar streven wij dan ook naar. Spaarformules, beleggingen, woonleningen, verzekeringen: het is zo al complex genoeg. Het laatste dat u dan wilt, is iemand die het nog ingewikkelder maakt.

Wij willen dat u helemaal mee bent. Zodat u de juiste keuzes maakt voor u en uw geld. Dat is onze belofte aan u.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

CONTACTEER ONS

Onze aanpak voor een oplossing op uw maat

U had het misschien al door toen u één van de pagina’s over sparen, beleggen, verzekeren of lenen las: doorheen al onze oplossingen is er één duidelijke rode draad. Een woordje uitleg bij onze aanpak.

Kopje koffie
Stap 1 : Kopje koffie?

Alles begint met een kopje koffie. Wij nodigen u uit voor een kennismakingsgesprek hier bij ons op kantoor in Ham. In dat gesprek proberen we een goed zicht te krijgen op uw financiële toestand.

Daarna praten we over uw doelen. Of u nu wilt sparen, beleggen of lenen: het is belangrijk om een afgebakend einddoel te hebben. We laten u ook onze Geld en Geluk-enquête invullen. Zo kunnen we een perfect traject op uw maat uitstippelen om uw doel te bereiken.

Wij doen ons huiswerk
Stap 2 : Wij doen ons huiswerk

Wij werken onafhankelijk en zijn dus niet gebonden aan bepaalde merken of producten. Dat betekent dat we kunnen kiezen uit alle mogelijke formules, pakketten en producten op de markt.

Daaruit selecteren we die oplossingen die op basis van het intakegesprek het best aansluiten met uw doel.

We bespreken samen de beste opties
Stap 3 : We bespreken samen de beste opties

Zo houden we uit al die oplossingen enkel die over die voor u relevant zijn. Die bespreken we vervolgens samen. Aan u dan de keuze om de finale knoop door te hakken. Bij welke oplossing voelt u zich het beste?

Pas als we een 100% match hebben, gaan we over tot de volgende stap.

Een tevreden klant erbij
Stap 4 : Een tevreden klant erbij

Bent u helemaal overtuigd van de door ons voorgestelde oplossing? En hebt u vertrouwen in onze manier van werken? Dan nemen wij het papierwerk voor onze rekening. En bent u officieel klant bij Fitracus.

U tekent in op onze abonnementformules en wij doen de rest.

Proactieve opvolging
Stap 5 : Proactieve opvolging

Een handtekening en dan tot ziens? Niet bij ons. Wij volgen uw financiële situatie van dichtbij op. En nodigen u regelmatig uit om samen te bekijken hoe u ervoor staat. Zo bent u steeds op de hoogte van uw situatie. En bent u zeker dat alles loopt zoals het hoort.