U wilt lenen

Uw eerste huis of een bouwgrond kopen. Een handtekening voor uw tweede eigendom. Een financieringsplan voor die grote verbouwing. Het zijn enorm belangrijke beslissingen in uw leven. Want het gaat over geld – veel geld.

Dan wilt u natuurlijk zeker zijn dat u voor uw lening de beste keuze maakt. Want bij grote sommen geld, telt voor de rentevoet, elk cijfertje achter de komma.

Wegwijs in de wirwar

Maar een lening is meer dan de rentevoet. Het is een wirwar aan randvoorwaardes. Want die ene bank met de laagste rentevoet, heeft die ook wel de interessantste schuldsaldoverzekering voor u?

Als u al eens hypothecaire kredieten vergeleek, dan weet u het wel: geen simpele materie. En hoe kan u nu de beste keuze maken tussen al die voorstellen als u geen specialist bent in de materie?

Samen lenen in 3 stappen

  • 1 Gezamenlijk overleg
  • 2 De beste oplossingen
  • 3 Uw taal
Gezamenlijk overleg
Stap 1 : Gezamenlijk overleg

Laat dan maar aan ons over. Samen met u bekijken we in alle rust de verschillende aanbiedingen. Of gaan we voor u de markt op en schotelen u enkel de beste voorstellen voor.

Op basis van alle – maar dan ook echt álle informatie – helpen wij u de keuze maken die het beste bij u past. Zo bent u 100 % zeker dat u de lening kiest die het beste voor u is.

Wij selecteren voor u de beste oplossingen
Stap 2: Wij selecteren voor u de beste oplossingen

Hoe we dat doen? Eerst analyseren wij uw kredietbehoefte. Op basis daarvan zetten wij de verschillende kredietvormen voor u op een rijtje. Daarvan houden we alleen die formules over die voor u interessant zijn. Wij scheiden voor u het kaf van het koren.

Wij spreken uw taal
Stap 3 : Wij spreken uw taal

Die topoplossingen bespreken we samen. Zonder technische terminologie, zonder complexe begrippen: wij maken voor u de vertaalslag naar heldere en begrijpbare taal.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

CONTACTEER ONS

Waarmee kunnen we u helpen?

Bij ons draait alles rond u. Omdat wij onafhankelijk te werk gaan, kunnen wij echt vanuit uw behoefte werken. Neem daarom gerust contact met ons op en laat ons weten waarmee wij u verder kunnen helpen.

Sparen

Sparen hoeft niet hetzelfde te betekenen als besparen. Wij zorgen ervoor dat u kapitaal opbouwt zonder dat u dat voelt.

Lees meer

Beleggen

Er is een overaanbod aan beleggingsproducten. Geen nood! Wij zoeken naar een oplossing op maat voor u.

Lees meer
.cls-1 { fill: #fff; }

Verzekeren

U wilt alles zo goed mogelijk beschermen. Maar weet u wel zeker dat uw bestaande verzekeringen de beste oplossing zijn voor uw situatie?

Lees meer