U wilt beleggen

We moeten het u niet vertellen: het geld op uw vaste spaarrekening brengt niets meer op. De rentes op de spaarboekskes staan historisch laag.

Uiteraard is een gevulde rekening goed voor uw gemoed. Maar een deel daarvan zou u ook perfect kunnen beleggen om het zo optimaal mogelijk te laten renderen.

Maar hoe begint u daaraan? Er is namelijk een overaanbod aan beleggingsproducten. En elke bank probeert natuurlijk haar specifieke diensten te pushen. Maar of dat ook de beste oplossing voor u is? Uw kritische houding is terecht!

Samen beleggen in 3 stappen

  • 1 Verkennend gesprek
  • 2 De beste oplossingen
  • 3 Een gerust gemoed
Verkennend gesprek
Stap 1 : Verkennend gesprek

Wij werken niet vanuit een bepaald product, maar bieden u een oplossing op maat aan. Hoe we dat doen?
Alles begint met een eerste gesprek. Daarin willen we een zo goed mogelijk zicht krijgen op uw financiële toestand. Dat doen we door u onze Geld en Geluk-enquête in te laten vullen en een totaaloverzicht te maken van uw financiële middelen.

Dan bekijken we hoeveel u precies dacht te beleggen. Want laat u niets wijsmaken: beleggen doet u alleen met geld dat u een tijdje kan missen.

We bespreken ook wat uw doelen zijn. En een belangrijke: over welke termijn u dat ziet. De zogenaamde beleggingshorizon, zoals ze dat zo mooi zeggen. Want het beleggingsplan van een dertiger ziet er nu eenmaal anders uit dan dat van een vijftiger.

Wij selecteren voor u de beste oplossingen
Stap 2 : Wij selecteren voor u de beste oplossingen

Op basis van al die informatie maken we voor u een selectie in het overaanbod aan fondsen
en andere beleggingsproducten. Wij filteren er de meest gepaste oplossing voor u uit. Omdat wij onafhankelijk werken, bent u ook gerust dat u de beste producten van de markt voorgeschoteld krijgt.

Oplossingen waar u een goed gevoel bij heeft. Want uw gemoedsrust is enorm belangrijk voor ons. Uiteraard willen wij uw kapitaal laten groeien, maar niet ten koste van uw nachtrust. Wij beleggen uw centen op een manier die bij u past. Zodat u altijd op beide oren kan slapen. Dat is onze belofte aan u.

Overtuigd? Dan starten wij uw beleggingsabonnement op.

Een gerust gemoed
Stap 3 : Een gerust gemoed

En we verzekeren dat uw gemoedsrust ook goed blijft. Dat doen we door regelmatig samen te zitten en samen te bekijken hoe uw beleggingen ervoor staan. Zo heeft u altijd een perfect zicht op uw beleggingen – voor welke oplossing u ook kiest.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

CONTACTEER ONS

Waarmee kunnen we u helpen?

Bij ons draait alles rond u. Omdat wij onafhankelijk te werk gaan, kunnen wij echt vanuit uw behoefte werken. Neem daarom gerust contact met ons op en laat ons weten waarmee wij u verder kunnen helpen.

Sparen

Sparen hoeft niet hetzelfde te betekenen als besparen. Wij zorgen ervoor dat u kapitaal opbouwt zonder dat u dat voelt.

Lees meer
.cls-1 { fill: #fff; }

Verzekeren

U wilt alles zo goed mogelijk beschermen. Maar weet u wel zeker dat uw bestaande verzekeringen de beste oplossing zijn voor uw situatie?

Lees meer

Lenen

U wilt natuurlijk zeker zijn dat u voor uw lening de beste keuze maakt. Want bij grote sommen geld, telt elk cijfertje achter de komma.

Lees meer