Tijdelijke taksactie bij Athora van nu tot 31 oktober 2021

07 september 2021
U bent, zoals zoveel Belgen, op zoek naar een hoger rendement voor uw spaargeld. Wat verre van eenvoudig is in deze tijden van erg lage rentevoeten.

 

 

Bent u bereid om een bepaald risico te nemen?

 

Op dit moment, en tot 31 oktober 2021, organiseert Athora Belgium een actie voor elke investering van minstens € 10.000 in een tak 23-beleggingsverzekering. Athora zal dan de premietaks van 2% in uw plaats betalen.

Wat is die taks van 2%?

Op elke premie die in het contract gestort wordt, moet de verzekeraar een taks op de verzekeringsverrichtingen afhouden en doorstorten naar de fiscale administratie. De taks bedraagt 2% voor de verzekeringsverrichtingen in Leven.

Een voorbeeld: u belegt € 10.000 in een beleggingsverzekering. De fiscus houdt een premietaks van 2% af (wat neerkomt op € 200), zodat € 9.800 in uw contract gestort zal worden en € 200 aan de fiscus.

Wilt u deze kans grijpen en uw belegging diversifiëren?

 

U hebt de keuze uit een ruim gamma van interne verzekeringsfondsen: aandelenfondsen, obligatiefondsen, flexibele fondsen, profielfondsen en vastgoedfondsen. Uw beleggingsverzekering is flexibel en kan evolueren in functie van uw behoeften en uw beleggingsprofiel.

Het kapitaal en het rendement van de beleggingen van beleggingsverzekeringen zijn niet gewaarborgd. Het financiële risico van beleggingsverzekeringen wordt volledig gedragen door de verzekeringnemer. U vindt het fondsenaanbod op www.athora.com/be.

Actievoorwaarden:

 

– De actie loopt van 26 augustus tot 31 oktober 2021.
– Zowel nieuwe als bestaande contracten Fortune by Athora (TAK23) komen in aanmerking voor deze actie.
– Minimale storting om te genieten van de taksactie is 10 000 euro.
– Het ondertekende verzekeringsvoorstel dient uiterlijk 31 oktober 2021 te worden ingediend bij Futuria.
– De gelden dienen uiterlijk op 15 november 2021 op de rekening van Athora te staan.

 

Neem snel contact met ons op om kennis te maken met de voorwaarden van deze actie en om van deze tijdelijke voorwaarden te genieten.

 

Uw Fitracus team