Hoe kan jij je steentje bijdragen aan een betere wereld?

09 februari 2021

Net zoals verleden jaar brengen de spaarrekeningen niets op en brengt de toekomst hier weinig verandering in. Door de inflatie verliest uw geld ieder jaar, iedere maand, iedere dag in waarde. Daarom is het noodzakelijk om op zoek te gaan naar rendement voor uw beleggingen.

Wist je daarenboven dat je door te beleggen, investeert in bedrijven, landen, economieën? Deze economieën zorgen voor activiteit, werkgelegenheid, inkomen en dus welvaart. Wist je dat je door duurzaam te beleggen, je steentje bijdraagt aan een beter milieu en een beter klimaat? Vindt u duurzaam belangrijk? Dan kijkt u best verder dan simpele termen als ‘klimaat’ of ‘ethisch’ in de fondsenbenaming. Een handige houvast is de zogenaamde ESG-score. ESG staat voor environment (milieu), social (maatschappelijk) en governance (bestuur).

Uitstekende redenen om je spaargeld te beleggen, toch?

En dit kan bij ons aan tijdelijke uitzonderlijke voorwaarden! Enkele van onze partners nemen momenteel de verplichte premietaks van 2% voor hun rekening voor stortingen in beleggingsverzekeringen*. Hierdoor investeer je tegen een minimum aan kosten.

Maak gebruik van deze gelegenheid! Neem contact met ons om de diverse interessante mogelijkheden te bespreken. Samen stellen we uw beleggingsprofiel op en stellen we u de beleggingsverzekering voor die het best aansluit bij uw behoeften en uw profiel.

Zo haalt u rendement uit uw spaarcenten, behouden ze hun waarde, investeer je in de economie en draag je bij aan een beter milieu en klimaat. Als dat geen voltreffer is!

Het Fitracus-team.

*Het kapitaal en het rendement van de beleggingen van beleggingsverzekeringen zijn niet gewaarborgd. Het financiële risico van beleggingsverzekeringen wordt volledig gedragen door de verzekeringnemer.