Beleggen in corona-tijden

22 juni 2020

“Wees bevreesd als de anderen hebzuchtig zijn en word hebzuchtig als de anderen bevreesd zijn.” – Warren Buffett

Covid-19 heeft de wereld door elkaar geschud. Ook in het beleggingslandschap leven heel wat vragen.

In dit filmpje worden 5 foute argumenten weerlegd die mensen aanhalen waarom ze niet zouden beleggen in corona-tijden.

Bekijk het filmpje zeker en laat geen kansen liggen!

Laat vermogensbeheerders hun meerwaarde bewijzen.

Als de financiële markten volatiel zijn, hebben veel mensen schrik om te beleggen. Nochtans is dat een ideaal moment om tegen een aantrekkelijk tarief in te stappen in een fonds. Emoties spelen vaak een belangrijke rol bij beleggers. Dit maakt dat het vaak erg moeilijk is voor beleggers om op het juiste moment te kopen of te verkopen. Dergelijke beslissingen nemen is het werk van vermogensbeheerders.

Spreiding is meer dan ooit het leidmotief.

Leg niet al uw eieren in één mand, luidt het spreekwoord. Uw kapitaal spreiden over meerdere fondsen is een zeer verstandige aanpak: we beperken het risico en geven u met een actief beheer mogelijk uitzicht op een aantrekkelijk rendement. Wij bieden u toegang tot een zeer uitgebreid gamma aan fondsen, op maat van uw beleggingsprofiel.

Omgaan met volatiliteit in corona-tijden?

Worden de komende maanden de nodige schokken op de beurzen nog verwacht? Dan stellen wij voor om voor de dripfeed-optie te kiezen. Daalt de koers van een fonds, dan krijgt u meer eenheden voor hetzelfde bedrag. Veert de koers op, dan stijgt het winstpotentieel.

 

Voor meer info, staan onze medewerkers steeds voor u klaar.